Dechra Akademija

Učenje dostupno kada i gdje Vam je potrebno.


Podrška svim veterinarskim stručnjacima u razvoju vlastitih vještina i redovnom informiranju o svim novostima uz pomoć u potpunosti besplatnih i suvremenih metoda učenja. Zato jer bolja veterinarska skrb počinje s Vama. 

Svijet veterinarske medicine neprestano se razvija i mijenja i tu smo kako bismo Vam pomogli i pružili podršku. Dechra Akademija surađuje sa velikim brojem vodećih stručnjaka kako bi Vam pružila raznoliku ponudu online tečajeva i tako Vam osigurala podršku u pogledu novih znanja, dodatne stručnosti i vještina koje su Vam potrebni kako biste napredovali u svojoj karijeri.

Uz Dechra Akademiju možete biti sigurni da dobivate pristup najnovijim saznanjima, ključnima za veterinarske stručnjake. Nudimo Vam tečajeve koji obuhvaćaju čitav niz različitih tema i područja, uključujući dijagnozu bolesti, liječenje, praćenje, najbolja rješenja i još puno dodatnih informacija.

Ključne prednosti Dechra Akademije

Dechra Akademija nudi iznimno velik broj tečajeva i njome se već služe tisuće veterinarskih stručnjaka poput Vas. Zašto?

  • Suvremena, interaktivna i izazovna iskustva učenja i obrazovni sadržaj
  • Dostupnost kada i gdje Vam je potrebna: naša akademija uvijek Vam je na raspolaganju, jednostavna je i može joj se pristupiti s bilo kojeg uređaja 
  • Odlične ocjene dosadašnjih korisnika:  Veterinarski stručnjaci su zadovoljni tečajevima koje nudi Dechra Akademija te ih tako 98 % ističe kako se njihovo znanje povećalo, dok ih je 99 % sigurno kako će ono što su naučili primijeniti i u svom svakodnevnom radu* 

Uz gotovo deset godina iskustva u održavanju edukacija za veterinarske stručnjake, s ponosom i zadovoljstvom pružamo Vam renomirana i suvremena sredstva za učenje, koja će Vam pomoći kontinuirano graditi Vaše znanje. Predbilježite se već danas i dobit ćete pristup našoj paleti online tečajeva.

Bolja veterinarska skrb počinje s Vama. 

Unaprijedite svoje znanje s Dechra Akademijom. 

Imamo dobre vijesti. Ako ste već kreirali korisnički račun na našim mrežnim stranicama, automatski ste postali i član Dechra Akademije. Možete upotrijebiti iste podatke koje koristite i za mrežnu stranicu; Sve što trebate učiniti je prijaviti se ovdje i možete početi.

*Internal Course Feedback Report 2019

keyboard_arrow_up