Lansiranje novog proizvoda iz SoluStab palete: Octacillin – kad je preciznost bitna

14. studenog 2022.

U organizaciji kompanije Dechra održana su dva Lunch&Learn stručna skupa u svrhu lansiranja novog proizvoda iz SoluStab palete. Skupovi su održani u Varaždinskim Toplicama 25.listopada 2022.g. i u Osijeku 27. listopada 2022.g., a na oba skupa je prisustvovalo oko 100 veterinara praktičara iz kontinentalne Hrvatske.

Lansiranje novog proizvoda iz SoluStab palete: Octacillin – kad je preciznost bitna

Cilj skupa bio je educirati veterinare o važnim bakterijskim bolestima svinja, predstaviti novi proizvod Octacillin te podsjetiti kolege na postojeće proizvode iz SoluStab palete.

Predavač stručnog dijela bio je Dražen Hižman, DVM, Chief Veterinary Expert, Rusagro grupa, svima dobro poznati stručnjak za bolesti svinja s internacionalnim radnim iskustvom. Održao je predavanje pod naslovom:“Bakterijske bolesti svinja – dijagnoza i terapija“ u kojem je na vrlo zanimljiv način prezentirao probleme u svinja uzrokovane bakterijama osjetljivima na amoksicilin.

Nakon stručnog dijela je Sanja Lazić, DVM, Voditelj grupe proizvoda za farmske životinje u Dechri predstavila novi proizvod u Solustab paleti, Octacillin te podsjetila kolege na ostale Solustab proizvode i materijale podrške koje Dechra pruža svojim kupcima.

Na kraju skupa druženje se nastavilo neformalno uz ručak gdje su kolege veterinari nakon višegodišnje pauze uzrokovane s COVID-19 imali priliku razgovarati o svojim iskustvima i problemima.

Prvi dojmovi kolega o skupu su bili pozitivni i poticajni za nastavak uspješne dugogodišnje suradnje.

keyboard_arrow_up